19 Nisan 2020 Pazar

Güvenlik İçin Motosiklet Korumaları!


Motosiklet kazalarına karşılık önlemlerinizi almayı ihmal etmemelisiniz. Mesela motosiklet korumaları arasında öne çıkanlar şöyle:
·         Dizlik olmazsa olmazlar arasında.
·         Sırt koruyucusu temin etmekte önemli.
Motoenvanter sayesinde hepsine ulaşım sağlarsınız. Ve özelliklerini dikkate alarak aralarından tercihte bulunmanız uzun sürmeyecektir.
En Korunaklı Motosiklet Dizlikleri
Motosiklet korumaları arasında boy gösteren dizlik son derece önemli. Düşme anında dizde meydana gelecek darbelerin minimuma inmesine katkı sağlar. Kırılmanın ve çatlağın önüne geçer.
Hareket kabiliyetini engellemeyen dizlikleri seçmeniz gerekir. Sert dokulu, dayanıklı modeller öne çıkmıştır. Motoenvanter sayesinde aradığınız korumaya bulmanız mümkün olacaktır.
Motosiklet Sırt Koruyucu Özellikleri
Dizliklerin yanı sıra sırt koruyucu da bir hayli önemli. Yine kaza anında sırta alınan darbeler ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirir. Bunun için başta önlem almak ve sırt koruyucularını temin etmek gerekir. Koruyucu:
·         CE standartlarına uygun mu değil mi dikkate alınmalı.
·         Vücut şekline göre tasarlanan modeller tercih edilmeli.
Motosiklet sürücüleri tam beden olarak başta ceket ya da mont tercih etmeli. Ve bu ürünlerin sırt kısmına eklenen koruyucular eşliğinde önlem almanız mümkün olacaktır.
Motosiklet Koruyucularının Önemi
Koruyucular darbelerin minimum seviyeye düşmesine katkı sağlar. Ciddi sağlık problemlerinin önüne geçmek adına son derece önemlidir.
Trafik kazalarına karşı önlemlerinizi alarak harekete geçmeniz gerekir. Özellikle de motosiklet sürücüleri ultra önlem almalı. Baş, boyun, sırt ve bilek gibi önlemleri alanların korunmasına dikkat etmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder