16 Haziran 2020 Salı

Spor Çantası


Spor tarza uyum sağlayacak çanta modellerimiz, toptan fiyat garantisi ile karşınızda. İster dikey ister enlemesine olacak şekilde tasarlanan modeller arasından dilediğinizi seçmekte özgürsünüz. Spor çanta imalatı sırasında:
·         Kaliteli ve su geçirmez kumaşların kullanılmasına özen göstermekteyiz.
·         Kullandığımız malzemeler kanserojen içermez.
·         Özel petler ile konforu desteklemekteyiz.
Örneğin kalın sırt petleri temin edilmiştir. Ortalama 8 mm kalınlığa sahip olan petler sayesinde çantaların sırt ve omuz kısmını rahatsız etmesi mümkün değil. Aynı zamanda tahrişe neden olmaz. Spor çanta modellerinin hem sağlığa dost hem de modaya uyumlu olmasına özen göstermekteyiz.
Spor Branşlarına Uyumlu Çantalar
Spor çanta toptan üretimlerde her türlü spor branşını düşünmekteyiz. Örneğin fitness ya da futbol egzersizlere uygun olacak şekilde üretim gerçekleşir. Her türlü spor branşına uyumlu hale gelen çantalar:
·         Geniş ebatlardan gözler önüne serilir.
·         Bölme sayısı fazla tutulur.
·         Eşyaları güvenle ve sağlıklı bir şekilde saklamanıza dikkat edilir.
Gerek çift omuz gerekse yandan askılı olacak şekilde temin edilir. Herkes kendi isteğine uygun olacak şekilde aralarından seçimini yapar ve toptan fiyatlar ile temin eder. Antrenman çantaları sağlığa dost kumaşlar ile üretilmiş ve sergilenmiştir.
Kendi omuzlarınıza göre askıları ayarlayarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Özel petler sayesinde askılardan dolayı rahatsızlık hissi oluşmaz. Aksine son derece rahat bir şekilde taşınmalarına özen gösterilir. Tahrişe karşı da tüm önlemler alınmış ve beklentiler karşılanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder